Menu

Brug naar de volgende stap in je carrière

Herken je dit?

 • bridge-192986_1280Je hebt al een behoorlijk CV opgebouwd en voelt dat je toe bent aan iets nieuws.
 • Je voert diverse inspirerende sollicitaties en gesprekken, maar toch lijkt de stap naar die andere baan steeds net iets te groot.
 • Je merkt dat je niet goed kan formuleren wat je wilt en voor welk soort werk je ‘s ochtends enthousiast je bed uitstapt. Dit geeft je het gevoel buiten de markt te staan.

Lef

Een nieuwe stap zetten in je carrière vraagt om lef! Ten eerste is het belangrijk om te weten wat je wilt. Waar zit jouw drive, jouw passie, jouw vuur? En wat wil je daarmee?

Pas als je dat weet, kan je in beweging komen om je doel te bereiken. Waar sta je op dit moment in je werk, je omgeving, kortom in je leven? Wat wil je behouden, wat wil je veranderen? Waar ga jij 200% voor?

Luisteren naar jezelf, naar je eigen stem. De antwoorden op deze vragen zijn niet altijd gemakkelijk te geven. Toch weet je het meestal onbewust wel! Je komt erachter door heel goed naar jezelf te luisteren. Om precies te zijn: naar je eigen stem!

Je stem reflecteert wie jij op dit moment bent. Andere mensen horen dat meestal direct, onbewust. Jij kunt zelf bewust leren luisteren naar je eigen stem. Naar jezelf luisteren is niet gemakkelijk. Ik bedoel hiermee niet luisteren naar een opname van je stem, maar je stem live direct als je spreekt.

Vaak kan je jezelf niet goed horen. Misschien komt dat door herrie om je heen, teveel gedachten in je hoofd of vastgeroeste overtuigingen.

Intussen gaat de tijd door. Je wilt er graag zelf achter komen waar in jou het vuur zit wat maakt dat jij de juiste keuze kunt maken in je leven. Dat betekent voor nu wel dat je blijft worstelen. Dit neemt veel kostbare tijd in beslag. En tijd is geld en kostbare tijd van je leven.

Echt, dit kan anders!

In 6 weken help ik je er achter te komen waar je staat en welke koers het beste bij je past.

 • Je weet weer wat jouw dromen waren en of je nu op de goede weg zit.
 • Je kent je kernwaarden, talenten en passies en hoe je deze inzet.
 • Je leert luisteren naar jezelf en je omgeving.

6 weken

 • Tijdens dit korte traject van zes weken met daarin 5 sessies van 1,5 uur, 1-op-1 live coaching, leer je richting te geven aan je eigen leven.
 • Je hebt zes weken de beschikking over een eigen personal trainer.
 • Je krijgt de tools in handen om jouw leven weer op orde te krijgen.

Voor wie?

Deze coaching is voor jou als jij:

 • De juiste volgende belangrijke stap wilt zetten in je carrière in de goede richting.
 • Inzicht wilt hebben in je drijfveren, talenten en ambities
 • De balans terug wilt in je leven.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal; dit 1-op-1 traject is 100% maatwerk.

We werken aan jouw specifieke wensen en behoeften. We ontmoeten elkaar tijdens dit traject drie keer voor live coachingssessies van 1,5 uur. Tussendoor ben ik er voor je. Je mag dagelijks contact met mij opnemen per mail. Wekelijks hebben we 30 minuten telefonisch contact, indien gewenst.

Klanten zeggen hierover:

 jenny-dankelman‘Je stem is iets wat je gauw terzijde schuift, maar ik heb gemerkt dat goed stemgebruik belangrijk is voor je persoonlijke groei. Karin is een positief ingesteld iemand. Ze is kritisch op een prettige manier. Na de coaching ging ik met een positief gevoel naar huis.’

Prof. dr. Jenny Dankelman
Delft University of Technology
BioMechanical Engineering

Ellen de Lange-Ros‘De adviezen van Karin hebben direct meer waarde gegeven aan mijn bedrijf en mijn werk. Ik zie het effect van mijn ander stemgebruik op de mensen om me heen. Dat is cool om te ervaren!’

(Ellen de Lange-Ros Business coach, auteur)

 

 

28eb2b4Foto Jac Rongen‘Karin beluistert en bevoelt samen met jou op een zachte, onderzoekende manier de basis van je stemgeluid. Ik werd verrast door haar onconventionele aanpak. Het effect was rust- en ruimtegevend.’

(Jac Rongen- Rongen Consult, Coaching met boogschieten)

Jouw personal coach

Karin Michaëla KolijnIk ben Karin Michaëla Kolijn, zangeres, stemcoach en communicatiedeskundige.
In bijna 25 jaar werkervaring bij diverse organisaties, maakte ik veel verschillende managers en collega’s mee.
Ik ontdekte dat mijn collega’s en ik fijner en gemotiveerder werkten als onze leidinggevende haar of zijn stem op een gezonde manier gebruikte.
Dit ondervond ik van de andere kant, toen ik Nederlands doceerde op een MBO in de Haagse Schilderswijk, aan jongens die grotendeels op straat leefden. Ik merkte dat mijn leerlingen mij als hun vertrouwenspersoon zagen, doordat ik hen kon sturen en motiveren met mijn (geschoolde) stem.
In het dagelijks leven coach ik managers, docenten en mensen die zoeken naar hoe ze de juiste volgende stap kunnen zetten. Kernwoorden: stem, staan voor wie je bent, natuurlijke overtuigingskracht. 

Gun jezelf zes weken aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling!

Ik sta klaar om je te helpen!

Jouw investering

Dit traject duurt zes weken. Omdat ik je graag zie groeien, geef ik je na de intake, live of telefonisch, van tevoren garanties over het resultaat dat jij gaat bereiken.
Je krijgt in deze zes weken 5 live coachingssessies, 1-op-1.
Je mag mij tussen de sessies bellen, mailen, appen, opnames sturen et cetera. Dit kan tot 3 weken na de laatste sessie.
Ik ben er deze periode voor jou. Samen krijgen we jouw vragen helder en vinden we de sleutels naar jouw persoonlijke groei.
Voor de investering van €2.500,00 (excl. btw) werken we samen 1-op-1 aan jouw doelen!

Klik hier om je aan te melden

Boek 3DBonus

Als Bonus ontvang je mijn boekJouw stem in leiderschap’. Dit boek is een roman en tevens het werkboek bij deze coaching.

Contact

Bel of mail mij als je vragen hebt: (06) 1056663, karin@kkida.com

Tot spreeks!

handgeschreven Karin

 

 

 

Karin Michaëla Kolijn

Share Button