Pitch je Nieuwjaarsspeech

Menu

Pitch je Nieuwjaarsspeech !!

Voor vurige Nieuwjaarsspeeches

Een nieuw jaar begint met tradities. Barst jij zo aan het begin van 2017 ook los met je Vurige Nieuwjaarsspeech? 

Pitch je Nieuwjaarsspeech!Die nieuwjaarstoespraak… misschien houdt jij er de komende dagen één of meer. Het is één van de weinige keren dat mensen écht aan je lippen hangen.

Zweten

In gedachten sta je er al. Alle ogen en oren zullen op jou gericht zijn. Een nieuwsjaarsspeech is een belangrijk moment:

 • Je hebt 100% aandacht van je medewerkers
 • Het is je kans je visie, je plannen en de route voor 2017 toe te lichten
 • Over een Nieuwjaarsspeech wordt meestal uitgebreid nagepraat.

Het moet dus goed zijn. Maar je begint al te zweten bij het idee. Het is gewoon ontzettend eng. Dit vooruitzicht drukt zwaar op je Kerstvakantie.

Met het uitspreken van een Nieuwjaarsspeech kun je het verschil maken. 

Het is meer dat het uitspreken van de woorden op je papier. Met het uitspreken van de Nieuwjaarsspeech ben je even the Motivational Speeker van het Concern, de trendwatcher, degene die door een spleetje van de deur kijkt en vertelt wat er te zien is in 2017.

Dit gaat alleen slagen als jij je goed voorbereidt!

Je voorbereiden..  hoe doe je dat?

Ik kan je hierbij helpen. Bijvoorbeeld met mijn zelfwerkmodules. Zie hiervoor mijn Webshop

 • de gratis tool ’19 stappen naar jouw succesvolle presentatie’
 • mijn e-book ‘3 Top-Geheimen van ’s werelds grootste sprekers’
 • mijn boek ‘Jouw stem in leiderschap

Maar… er is meer!

Pitch je Nieuwjaarsspeech 1-op-1 coaching

Omdat ik het belangrijk vind dat jij zonder stress je Nieuwjaarsspeech uit kunt spreken, ontwikkelde ik Pitch je Nieuwjaarsspeech, gebaseerd op Stemgebruik, Authenticiteit en Helderheid. Dit is dé pressurecooker methode als jij over een paar dagen al moet spreken!

Binnen één week help ik je jouw Nieuwjaarsspeech tot een succes te maken.

Tijdens deze 1-op-1 coaching ontdek je in 2 lessen van 2 uur, hoe jij prima verstaanbaar, vol overtuigingskracht en helder spreekt vanuit jouw eigen kracht.
Je kunt – als het nodig is – overmorgen al het podium op.

Twee sessies

We werken twee sessies van 1,5 tot 2 uur doelgericht aan jouw Nieuwjaarsspeech.
Aan de orde komen:

 • duidelijk spreken met een gezonde stem
 • je lichaamshouding
 • boeiend spreken voor publiek

Na ‘Pitch je Nieuwjaarsspeech’

 • Ben je goed te verstaan op het podium of in de zaal (met en zonder microfoon)
 • Weet je hoe je overkomt op je publiek
 • Kan je de aandacht van je publiek moeiteloos vasthouden

Voor wie?

Pitch je Nieuwjaarsspeech is speciaal bedoeld voor jou, als jij:

 • Een professionele Nieuwjaarsspeech wilt geven
 • Je zeker wilt voelen als je je speech uitspreekt
 • mensen wilt inspireren vanuit jouw deskundigheid op je vakgebied.

Wil jij in jouw leiderschap investeren en jezelf krachtiger maken?

Meld je dan aan voor ‘Pitch je Nieuwjaarsspeech’ met Karin Michaëla Kolijn, coach en auteur van het boek ‘Jouw stem in leiderschap’.

Met deze coaching op zak:

 • Ben je zeer goed te verstaan
 • weet je waar je op moet letten als je op het podium staat
 • Oogst je aanzien en vertrouwen door jouw optreden.

Bovenal weet je zeker dat jouw speech een succes zal worden en dat je er complimenten voor zult ontvangen.

Wat zeggen andere klanten over de coaching door Karin Michaëla Kolijn?

jenny-dankelman‘Ik werd gevraagd voor een groot publiek een presentatie te geven en werd bij de voorbereidingen daarvan met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik moest echt iets aan mijn stem doen. Dat was niet nieuw voor mij. Door de jaren heen kreeg ik altijd al klachten van studenten over mijn verstaanbaarheid. Nu moest ik er echt iets mee. Karin heeft mij toen ‘Spoedstemcoaching’ gegeven. Het doel was dat ik binnen een week verstaanbaarder zou spreken. Ik leerde bij haar onder meer hoe mijn diafragma (middenrif) te gebruiken en de rust te vinden tijdens het presenteren. Omdat het twee sessies waren, kon ik tussendoor oefenen. Het resultaat was dat ik een goede presentatie heb gegeven waarin ik prima te verstaan was.

Het was een hele leuke manier om mijzelf te dwingen aan de gang te gaan met mijn stem. Stemcoaching door Karin zou ik iedereen adviseren die het moeilijk vindt verstaanbaar te spreken voor publiek. Je stem is iets wat je gauw terzijde schuift, maar ik heb gemerkt dat goed stemgebruik belangrijk is voor je persoonlijke groei. Ik ga haar aanwijzingen zeker ook gebruiken in het contact met mijn studenten.

Karin is een positief ingesteld iemand. Ze is kritisch op een prettige manier. Na de coaching ging ik met een positief gevoel naar huis.’

Prof. dr. Jenny Dankelman
Delft University of Technology
BioMechanical Engineering

Jouw personal coach

Karin Michaëla KolijnIk ben Karin Michaëla Kolijn, zangeres, stemcoach en communicatiedeskundige. In bijna 25 jaar werkervaring bij diverse organisaties, maakte ik veel verschillende managers mee. Ik ontdekte dat mijn collega’s en ik fijner en gemotiveerder werkten als onze leidinggevende haar of zijn stem op een gezonde manier gebruikte.

Dit ondervond ik van de andere kant, toen ik Nederlands doceerde op een MBO in de Haagse Schilderswijk, aan jongens die grotendeels op straat leefden. Ik merkte dat mijn leerlingen mij als hun geloofwaardige docent en vertrouwenspersoon zagen, doordat ik hen kon sturen en motiveren met mijn (geschoolde) stem.

In het dagelijks leven coach ik managers en andere leidinggevenden met hun stemgebruik, zodat ze authentiek, krachtig en geloofwaardig klinken.

Hoe ziet jouw ‘Pitch je Nieuwjaarsspeech’ eruit?

 • Je ontvangt voorafgaand aan de eerste afspraak een simpele opdracht ter voorbereiding zodat we meteen krachtig kunnen starten en jij de resultaten haalt die belangrijk voor jou zijn.
 • We werken 1-op-1 op een mooie locatie in Delft. Jouw leerwensen staan centraal. We werken twee keer aan jouw uitdagingen in je presentatievaardigheden.
 • Het worden leerzame, intensieve en actieve sessies. We gaan werken aan jouw leiderschap op het podium. Na de eerste afspraak krijg je ‘huiswerk’ mee. Aan het eind van de tweede sessie weet je hoe je het aan moet pakken om in januari 2017 als een ervaren spreker op het podium te staan.

Is dit iets voor jou?
Mooi, want ik sta klaar om je te helpen!

Investering

Jouw investering voor ‘Pitch je Nieuwjaarsspeech’ bedraagt €897,00 (excl. Btw).

 • Je krijgt mijn volledige aandacht gedurende twee intensieve coachingssessies
 • We werken 1-op-1, specifiek op jouw leerwensen en gericht op het resultaat dat jij wilt behalen.
 • Wat je leert kun je direct toepassen, nu en bij al je toekomstige optredens.

Nieuwjaarsspeech Na de coaching

Een succesvoller begin van 2017 kun je je niet wensen!

Ja, ik meld mij aan voor 'Pitch je Nieuwjaarsspeech' (Klik hier)

Share Button