Oneindige resonantie - KKida

Menu

Oneindige resonantie

Oneindige resonantieAls een trein me meeneemt naar een nieuw doel, dan heb ik rust, focus en inspiratie. Ik droom meestal over treinreizen, mijn leven lang al. En nu ik dit schrijf, zit ik echt in de trein. De treinen uit mijn dromen zien er doorgaans minder schoon en georganiseerd uit. Maar het gevoel van het treinreizen is hetzelfde. Er is een reisdoel. Ik beweeg over rails die lang geleden zijn neergelegd. Of het nu overdag is of ‘s nachts, ik rijd voort in mijn dromen.

Vrij kunnen stromen

Waarom droom ik altijd over treinreizen? Maakt de overbrugging over de rails de overgang naar de volgende dag gemakkelijker? Waarschijnlijk wel. De oneindigheid van reizen in mijn slaap maakt dat mijn gedachten vrij kunnen stromen. Alsof ik een hele lange noot zing zonder ademnood. In het dagelijks leven kan ik een noot best lang aanhouden, maar er zit toch altijd een eind aan mijn adem.

Eeuwige resonantie

Eeuwige resonantie. Misschien zoek ik dat wel. Dat mooie dingen nooit stoppen. Zoals cd’s die je op autoreverse zet, opdat het behang in je kamer er bijna uit gaat zien als de muziek. Dat deed ik vroeger altijd toen ik studeerde. Dag en nacht moest die muziek altijd doorgaan. Frank Boeijen, Eric Clapton, ze hebben heel wat maanden tegen mijn muren aan gezongen.

Er is geen einde

Het is liefde die eeuwig stroomt, over de grens van leven en dood heen. Mijn wiskundeleraar op de Havo, leerde mij dat alles altijd in beweging is op molecuulniveau. Onvoorstelbare oneindigheid. Meeslepend, niet waarneembaar en ongelooflijk prachtig. Doordat er eeuwige resonantie bestaat, kan je jezelf ontwikkelen zonder angst. Er is geen einde, dus daar hoef je niet bang voor te zijn.

Een geruststellende gedachte

Soms is er een kleine pauze, waarin het stof even neer kan dalen. Je weet zeker dat het daarna weer verder gaat. Een geruststellende gedachte. Wie eindeloos (stem)geluid kan ervaren zal fysiek mee gaan resoneren zonder het te merken. Jouw lichaamscellen kunnen door jouw eigen stem of door die van iemand anders vrij trillen en zich herstellen waar nodig. Je kan je ontspannen en vrij maken van emotionele blokkades.

Een prachtige ervaring

Zo werkt het ook bij klankschalen. Deze week mocht ik in een grote klankschaal gaan staan om de trilling en de resonantie te ervaren in al mijn cellen. Heerlijk was het. Alsof ik zelf energie werd en er geen grens meer was tussen mijn lichaam en buiten mijn lichaam. Ik vond het een prachtige ervaring. Het is dat wat ik mijn cliënten meegeef met de stem. Resonantie schudt mensen letterlijk door elkaar en laat ze opnieuw naar zichzelf kijken. De resonantie van je stem helpt je bij het kiezen van een richting als je op een kruispunt in je leven staat.

Steeds dichterbij

Jouw doel is te komen in de kern van je droomleven en jouw eigen stem leidt je daar als vanzelf naartoe. Mijn trein rijdt tijdens het schrijven nog steeds door. En ja, ik heb behalve het gevoel van oneindigheid ook een uitstaphalte op het oog. Die komt steeds dichterbij. Dan is mijn treinreis ten einde. Ik weet gelukkig zeker dat ik vannacht in dromenland weer in de trein stap.

————————————————————————————————————

Wil jij vormgeven aan jouw dromen en verlangens?

Zeg jij ook ‘Ja’ tegen jouw droomleven? Wil je loskomen van energieslurpende verplichtingen? Is het tijd voor een nieuwe fase waarin je jouw leven gaat bepalen? ‘Your own voice in life’ is een nieuwe methode met adem, resonantie en stem als basis.

Met je stem geef je vorm aan je eigen geluid, je eigen ik, je dromen en verlangens. Je maakt je dilemma’s duidelijk, kan je verlangens onder woorden brengen en je leert keuzes maken. Je ontdekt nieuwe paden, leert blokkades op jouw weg op te ruimen en je herontdekt de route die je oorspronkelijk voor ogen had.

•Wil je weten of ‘Your own voice in life’ iets voor jou is?
•Zeg je ‘ja’ tegen jouw droomleven?
•Wil je meteen beginnen?

Vraag nu een strategiesessie aan en leer hoe jouw droomleven werkelijkheid kan worden. Kijk op: kies-je-eigen-leven en laat je gegevens achter.

Ik bel je binnen 24 uur om een afspraak te maken voor een strategiegesprek. In dit telefoongesprek van 30 minuten bespreken we hoe jij ‘Your own voice in life’ jouw leven kan creëren. Dit telefonische strategiegesprek is kosteloos!

Share Button